AH Sportactie 2018

Tijdens de Nationale Sportweek organiseren NOC*NSF en Albert Heijn sportieve acties onder de naam AH Sportactie. Zo kun je vrijblijvend een sport te ontdekken die bij je past. Van 17 t/m 30 september ontvangen Nederlanders in alle Albert Heijn winkels bij elke keer* boodschappen doen een sportvoucher. Deze voucher is twee keer sporten waard en kan je tot 25 november bij de deelnemende sportclubs verzilveren via www.ahsportactie.nl.

Blue Mountain Cougars Hoorn doet ook mee aan de AH Sportactie 2018!

Wanneer? Elke zondag van 10.00 uur – 11.00 uur (9.15 uur aanwezig i.v.m. uitrusting uitkiezen en omkleden).

Locatie: IJsbaan De Westfries, Westrfriese Parkweg 5 te Hoorn.

Vanaf 5 jaar ben jij welkom op de ijshockeyschool van de Blue Mountain Cougars in Hoorn. Dit is je kans om vrijblijvend mee te trainen en kennis te maken met de sport. Wij leren je schaatsen en met de stick en puck om te gaan. Het enige wat je nodig hebt zijn ijshockeyschaatsen, wij verzorgen de uitrusting (beschermers + helm) en een stick. Mocht je zelf geen schaatsen hebben, dan zijn deze te huur op de ijsbaan.

*Bekijk de actievoorwaarden op www.ahsportactie.nl