Leden informatie

Regulier lidmaatschap

Gang van zaken

 • Het reguliere seizoen loopt van oktober tot en met Maart.
 • Aan het begin van het seizoen wordt een algemene ledenvergadering georganiseerd om je bij te praten over het aankomend seizoen.
 • Er wordt twee keer in de week getraind. Als je daarnaast nog competitie speelt zul je eens in de paar weken op vrijdagavond of in het weekend een wedstrijd spelen. De precieze tijden kun je terugvinden op de teams pagina.
 • Alle wedstrijden zijn vanaf het begin van het seizoen bekend, je hebt dus genoeg tijd om ze in je planning op te nemen. Kan je echt niet? Geef dit ruim van te voren door.
 • Na het reguliere seizoen wordt er zomerhockey aangeboden. Tijdens de zomerhockey doe je trainingen en speel je partijtjes tegen elkaar. Deze activiteit is optioneel en de kosten hiervoor worden apart in rekening gebracht.

Administratie

 • Je wordt toegevoegd aan de whatsApp van jouw team. Speel je nog geen competitie dat wordt je toegevoegd aan de trainingsleden groep.
 • Je bent automatisch toegevoegd aan het ledenportaal. Hier kun je jouw gegevens terugvinden en je facturen.
 • Afhankelijk van wanneer je begint zal je na je aanmelding een factuur ontvangen van je inschrijfgeld en je contributie. Je ontvangt deze via de e-mail en hij staat in je ledenportaal.
 • Facturen kan je betalen op de volgende manieren:
  • Automatische incasso, zie hieronder hoe je die aanvraagt
  • Ideal betaling in het leden portaal
  • Handmatige overboeking. Vermeld hierbij het factuurnummer in de omschrijving

Automatische incasso

Als service bieden we de mogelijkheid om de contributie te betalen door middel van automatische incasso. Hierdoor kan je de contributie in termijnen betalen en loop je altijd netjes bij. Je kan automatische incasso aanvragen door dit formulier te downloaden en in te vullen. Vervolgens kan je her formulier sturen naar ict@bluemountaincougars.nl. Het invullen van het formulier kan je doen door hem te printen en in te scannen , maar je kan hem ook digitaal invullen. Zie de secties hieronder hoe je dat precies doet.

Android / iOS

 1. Installeer Acrobat reader via de Play store of App store
 2. Download het formulier door op de link hierboven te klikken en open het met acrobat reader.
 3. Met Tekst tool kan je de velden invullen en met de Tekenen tool kan je een handtekening zetten
 4. Klik dan op de 3 puntjes rechts bovenin en kies voor ‘Kopie opslaan’ en geef hem als naam automatische-incasso-<voornaam>-<achternaam>.pdf en sla het bestand op.
 5. Stel via je mail app een mail op en voeg het pdf bestand toe en stuur deze naar bovenstaand e-mailadres. Vaak kan je het bestand onder recente bestanden terugvinden.

Windows

 1. Download het gratis programma PDF 24 creator via deze link en installeer deze.
 2. Download het formulier door op de link hierboven te klikken.
 3. Open PDF24 en kies voor de optie Sign PDF
 4. Met de Tt en het teken icoontje kun je de velden invullen en een handtekening zetten.
 5. Klik als je klaar bent op het save / diskette icoontje om de pdf op te slaan en sla hem op als automatische-incasso-<voornaam>-<achternaam>.pdf
 6. Stel via je mail programma een mail op naar bovenstaand adres en voeg de pdf toe als bijlage

Blue Mountain Cougars - 2024