Onze nieuwe hoofdsponsor, Parket Floors uit Zwaag, een naam waar je regionaal niet omheen kan.

Deze grote speler in de vloerenbranche is gevestigd op ‘de Oude Veiling’ nummer 81.

Sinds kort verhuisd naar ‘de overkant zoals Armand Weldam zelf zegt. Er schuilt een mooi verhaal achter deze ondernemer pur sang.

Parketfloors bestaat 1 december van dit jaar al 15 jaar. Een jubileumjaar dus op de nieuwe locatie. Maar liefst 1200 vierkante meter vol met interieuropties. Natuurlijk een enorme diversiteit aan vloeren maar ook allerlei vormen van raambekleding zitten in het assortiment.

Op mijn vraag hoe Armand is begonnen kreeg ik een gepassioneerd antwoord. Als jonge jongen zocht ik een baantje en kwam per toeval ‘in de vloeren’ terecht. Het pakte mij direct en ik bleek ook nog eens aanleg te hebben voor de verkoop van het product, verkoper dus. De baan waarmee ik mijn werkzame leven als 17 jarige jongen begon. Op mijn 26e had ik ook het gevoel dat ik ondernemer genoeg was en opende mijn eerste zaak. De naam? Was snel bedacht. Ik verkocht veel parket en het was een vloer. Niet moeilijker dan nodig dacht ik dus Parket Floors was geboren.

In een pandje van 200 vierkante meter startte ik met een huurcontract voor 5 jaar.

Het volgende contract voor 5 jaar, hoe kan het ook anders, zat hij keurig uit in een ruimte van 300 vierkante meter, en ja..daarna weer 5 jaar in een ruimte van 500 vierante meter en vast en zeker dus de komende 5 jaar op de Oude Veiling met, als gezegd, maar liefst 1200 vierkante meter aan prachtige interieuropties.

Duidelijk is de groei in het bedrijf. Maar waar ‘groeit’ deze ondernemer zelf van in zijn werk?

Op de vraag wat zijn doelstelling is voor de toekomst antwoord hij zonder omhaal. Voor mij is het plezier in mijn werk het allerbelangrijkst. Maar onlosmakelijk aan dat gegeven is absoluut verbonden dat ik heel blij kan worden van blije klanten. Een compliment is alles waard. Als we een prachtige vloer hebben gelegd en men zegt, tsjonge mooier dan ik me had kunnen voorstellen..ja dat is heerlijk toch?

Waar geniet ik nog meer van zegt Armand hardop in gedachten. Mijn zoon zegt hij. Twee jaar geleden kwam hij op de Open Dag kennismaken met de prachtige sport IJshockey. Hij was per direct verslingerd. Inmiddels speelt hij in het jeugdteam en staat de trappelen op trainings,- en wedstrijddagen. En ik eigenlijk ook zegt Armand lachend. Heerlijk om hem zo fanatiek bezig te zien. En de sponsoring? Ik draag de club een warm hart toe en eerlijk is eerlijk ik vind de exposure op de Westfries ook interessant. Ik ben en blijf een ondernemer die kansen ziet. Prachtig dat Parketfloors op de shirts prijkt, ik kan niet wachten tot het shirt in de winkel hangt.

Ik heet alle leden en hun familie welkom om eens langs te komen als zij wat nodig hebben. We komen vast tot een fijne samenwerking, tot dan!

Dank voor je sponsoring Armand. En naar iedereen, koop bij de sponsoren, zij maken onze sport mede mogelijk.